dimarts, 8 de setembre del 2015

Fugint de Síria


 

 

El problema de totes les persones que surten de Síria, fugint de l'atroç guerra cap a Europa, ha desbordat a tots els dirigents de la Unió Europea. Europa ha demostrat una vegada més la seva feblesa davant d'un problema. La seva capacitat de decisió i decidir el correcte, és tard i malament. Tal malament, que ara com ara, encara no ha sortit el Sr. Donald Tusk, president del consell europeu, a dir unes paraules, una orientació al conflicte, res.

Per fi, la Sra, Merkel accepta refugiats, s'obren fronteres, però jo em pregunto aquesta és la solució?, Trobo que són pegats a una onada de persones, quantes més pot aguantar Europa?, tampoc és que estiguem en els millors moments. Rússia es neteja les mans i Europa tampoc els assenyala, por?, tornem al mateix, Europa és feble.

 

EE.UU. que és el causant de tot aquest "embolic", declaren que ells no volen saber res, que el problema és d'Europa, i qui va començar amb guerres absurdes, desestabilitzant tot l'orient mitjà?, vosaltres nord americans ficant els nassos i les armes on no us cridaven. Ara el problema és d'Europa.

 

I és un problema greu, Les persones fugen del seu país, però és un problema que hem de mirar no només amb el cor, sinó també amb el cap. Ens envaeixen milers, que no arribin a milions d'islàmics. Aquesta també és una realitat. D'aquí a dos, tres, cinc anys, quan estiguin asseguts als països, començaren a reclamar, mesquites, drets a la seva religió i forma de ser, ja no se'n recordaran de com van arribar i com se'ls va acollir, o no tenim mostra d'això actualment amb bastants menys. La història recent ens demostra, que no s'emmotllen a la cultura que els acull, no ho fan! I això és un problema greu.

 

Ara ens demanen responsabilitat, però i ells, que no la tenen amb el seu propi país per canviar les coses, per què no ho han fet? Perquè és més fàcil que el problema ho resolgui Europa.

 

Sé que aquestes paraules, tal vegada no siguin políticament correctes, però no per això menys certes, i tal vegada els nostres fills o néts ja no tindran una cultura occidental tot serà "islam" que és el que ens amenacen i van buscant. Desitjo equivocar-me pel bé dels meus néts i descendents.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada