dimecres, 23 de setembre del 2015

Iceta de polític a personatge




La primera transformació que s'observa en el Sr. Iceta és que està molt content d'haver-se conegut. Tal vegada aquesta faceta de ballarí i fins i tot, actitud "teatrero", el portava amagad en alguna butxaca i ara ha sortit amb tota l'energia en sentir-se lliure.

 

Aquesta imatge jovial, no concorda amb el seu discurs, perquè és antiquat i ens transporta a molts anys anteriors. En la Catalunya d'avui que ha canviat tant, no té ni un missatge que tingui validesa. Dóna la sensació que parla de la Catalunya que ha de romandre en el seu record, però que gens té a veure amb l'actualitat. Sembla una campanya més pròpia dels anys 80 que actual. També no deixa de sorprendre'm que ara també negui la sobirania catalana.

 

Quant a la paraula quimera, que una vegada ja va utilitzar el rei d'Espanya Juan Carlos, jo l'aplicaria i crec que amb molt més criteri, al que el Sr. Iceta proposa. Un federalisme canviant la constitució. És tan llarg el procés i tan difícil, que exposar-ho ara seria missió impossible, però quant a temps de realització, seria tan llarg que tots els que ara vivim, ja no estarem.

 

Així que, tant pels seus plantejaments polítics com per la seva involució crec que no trigarem molt a veure a un Iceta de l'era del Australopithecus.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada